18. toukokuuta 2014

WUHUU! POWERPOLLE JUHLII!Tässä kuvassa keikaroi Powerpollen Benjamin. (Pp. Ain't Misbehavin). Valloittava nuori oripoika seurasi Likan jalanjälkiä ja toi SM-kisojen näyttelyvoiton Powerpolleen jo kolmantena peräkkäisenä vuonna! JEEEEE!!! Olen niin onnellinen :) Benjamin voitti ensin oman oriluokkansa, jonka jälkeen tuli valituksi Best In Show ykköseksi seuraavanlaisella arvostelulla:

Pp. Ain't Misbehavin

Erittäin näyttävä vuonohevosori, jolla loistava rotu- ja sukupuolileima. Varsinainen katseen kiinnittäjä. Kaunis Väri. Erinomaiset pään muodot, joissa ei liiemmin moitittavaa; suora pään profiili, hyvä turpa, riittävästi erottuva leukaperä. Hyvä pään ja kaulan kiinnitys. Ryhdikäs, tasaisesti levenevä kaula. Erinomainen ja huolellisesti toteutettu vuonohevosen harjas. Terhakkaat, oikean kokoiset korvat. Hyvän malliset, hyvin asettuneet ja ilmeikkäät silmät. Hyvät sieraimet. Tiivis, hyvän pituinen suu. Tukevasti täytetty. Oikeansuuntainen karvapeite. Upeasti toteutetut varusteet. Kiitos tämän hevosen tuomisesta näyttelyyn, yksi parhaimpia koskaan näkemiäni hevosia.

Ja mikä parasta, Best In Show kakkoseksi tuli tammaluokan paras Elkkurin Pp. Floorankukka! Sekä ori- että tammaluokan kaksi parasta olivat powerpolleja. Samoin oriluokan viides ja tammaluokan neljäs! Eli kaikki näyttelyyn osallistuneet kuusi powerpollea sijoittuivat! Upeeta, onnittelut kaikille teille!

SO HAPPY! ♥

-Hanna

P.S. Pikku jekku: tilarijonossa ollut "Sohvi" olin minä ;) Buhaha :D

P.P.S. Ja muuten! Kuten tarkkaavaisimmat huomasivatkin, en päässyt itse SM-kisoihin. Samaan aikaan sattui olemaan lenttiksen passarikoulutus Raisiossa. Harmitti niin vietävästi! Vanhemmat onneksi heltyivät tuomaan vastavalmistuneen Benkun kisoihin, ja iki-ihana ja myötätuntoinen ystävä Suski (Vire) suostui edustamaan Powerpollea ja esitti Benjaminin :) Tuhannet kiitokset hänelle! ♥ IIIIISO HALI!!

14 kommenttia:

 1. Ihana vuonis ihanan karvanen XD

  VastaaPoista
 2. Arvasin että se oqn täällä tänään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sitä nyt kai vähän fiilistellä :D

   Poista
 3. Ensin kummastelin että mikä on sun tekemä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan niitä powerpolleja siellä 6 kappaletta :)

   Poista
 4. Onnee! : D Me tultii neljänneks Mussen kanssa, oltii kyl suskin kaa sitä mielt jo alust asti et te voitatte ;--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, samoin sulle! Äiti taas oli koko ajan sitä mieltä et sä varmaan voitat :D

   Poista
 5. Jee hyvä! Mä kuvailin siellä Benjaminia ja olin sillee "et yks hienommista keppareista ikinä :D"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja menit kuiskaamaan sen Sigitiukselle? :D Ei vaan, kiitoksia :) Kyllä Benkku munkin mielestä on söppänä, mut oli kyllä tosi hienoja ne muutkin! Tosi korkee taso!

   Poista
 6. haluan edestä päin katsottuna vasenpaan silmään sinisen heräsilmän

  VastaaPoista
 7. Haarrii pootteer : D

  VastaaPoista