14. huhtikuuta 2015

MYYTÄVÄNÄ KIRJAVA JA PULLA!

MYYTY!
SAKSANRATSUPONI:

Koska Bronzeponysta ei ole kuulunut mitään, hänen tilarinsa tulee yleiseen myyntiin. Poni on tehty velboasta, se on ponikokoinen, kevyt ja täysin uusi. Mukaan tulee meksikolaiset suitset ja musta-harmaa lankariimusetti.

Hinta:

Kirjava saksanratsuponi 65€ + meksikolaiset suitset 15€ + lankariimusetti 5€ + postarit 7,90€ = 92,90€

Poni maksetaan tilille, numeron saa sähköpostilla. Poni lähtee postiin heti kun maksu näkyy tilillä. Rahat ja lupa on oltava valmiina. Poni myydään pakettina, joten esim. ilman varusteita ei ole mahdollista ostaa. Myöskään tinkiminen ei ole mahdollista.

PPPP, ELI POWERPOLLEN PULLAPONI:

Juju ei saanut maksua aikaiseksi, joten hänenkin tilarinsa tulee myyntiin. Pulla on Powerpollen oma "rotu", jota aloin tehdä suuren kysynnän vuoksi. Tein niitä ensin vain itselleni, mutta kas, muutkin halusivat... Pulla on suuton ja näyttääkin pullalta. Eri tekovaiheissa se näyttää joskus hylkeeltä, joskus lehmältä ja pikkuhiljaa ehkä poniltakin. Mutta joka tapauksessa se on SÖPÖ! ♥

Hinta:

Powerpollen pullaponi 35€ + postarit 7,90€ = 42,90€

Ponilla ei ole varusteita, mutta ne on mahdollista saada jos haluaa. (Huom: suuttomalle pullalle ei saa tavallisia suitsia! Ainoastaan pulla- ja BB-suitset onnistuvat.)

Maksetaan tilille, numeron saa sähköpostilla. Poni lähtee postiin heti kun maksu näkyy tilillä. Rahat ja lupa on oltava valmiina.

 _____________________________________________

Nyt tiedoksi kaikille tilaajille:

Jos sinulla ei ole lupaa tai rahoja valmiina, niin ET TILAA. On törkeää teettää turhaa työtä! Toiset jonossa joutuvat odottamaan turhaan vuoroaan, eivätkä uudet tilaajat mahdu täyteen jonoon ollenkaan. Itsekästä ja epäreilua käytöstä! Harmittaa sellainen ajattelemattomuus.

Kun tilaat hevosen, ja on pienen pienikin mahdollisuus, että haluat muuttaa jotain kohtaa tilauksessasi, mieti rauhassa. Jonoon voidaan kirjoittaa "miettii vielä".

Tilarisi hinnan kykenet arvioimaan hinnaston perusteella. Älä siis kysy "paljonko maksaisi TÄLLAINEN, entä paljonko TÄLLAINEN? No entäs TUOLLAINEN??"

Nämä kaikki turhat asiat hidastavat jonon etenemistä, eikä aikaa todellakaan ole rajattomasti! Viimeinen vuosi peruskoulussa menossa, koitan tsempata hyvää päättötodistusta varten. Lisäksi pitäisi hoitaa lentopallo, tanssi, isoskoulutus ja kaikki muu. Kesällä kesätyöt. Teen kuitenkin parhaani ja heppoja tasaista tahtia, mutta tällaisiin turhiin juttuihin ei olisi aikaa.

Aamen.
______________________________________________

-Hanna

6 kommenttia:

 1. Toi pulla on nii söpö mut mul ei oo rahaa

  VastaaPoista
 2. Todella ihania molemmat, hyvä rotuleima saksanratsuponilla! :)
  Pullasta ei nyt tiedä minkärotuinen, sillä kun ei ymmärtääkseni varsinaista "omaa" rotua ole, mutta suloinen se ainakin on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! Suloisuus on pullan rotu :DDD

   Poista